RECIPE: HUMMUS
No sé si lo sabíais, pero soy una fanática del Hummus. Me gusta comerlo con palitos, tostadas y hasta a palo seco. También he oído que está buenísimo con hortalizas como zanahorias, habrá que probarlo. Y por eso, cuando vi la receta en el blog de Graella de Sucre no me pude resistir a probarlo y quedó estupendo (aunque omití algunos ingredientes y quedo igual de perfecto). No es una receta nada difícil y los ingredientes son de lo más comunes y fáciles de encontrar.
I don't know if you knew, but I'm a Hummus fan. I like eating it with sticks, toasts and even solo. I've also heard that is great with vegetables like carrots, will have to try it. And so, when I saw the recipe on a blog I couldn't resist to try it and it was great (though I left out some ingredients and it looked equally perfect). It's not a difficult recipe and all the ingredients are the most common and easy to find.
HUMMUS
INGREDIENTES / INGREDIENTS:
1 bote de garbanzos cocidos / 1 jar of cooked chickpeas
Zumo de medio limón (que no sea muy grande porque os quedará un poco ácido) / Juice of half lemon (which shouldn't be too big 'cause then it'll be too acid)
1 diente de ajo / 1 clove of garlic
1 cucharadita de comino / 1 tsp of cumin
Pizca de sal / Pinch of salt
1/2 vaso de agua (aunque yo con 1/4 tuve suficiente) / 1/2 cup of water (though I had enough with 1/4)
PREPARACION / PREPARATION:
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¡Nos vemos en el próximo post y en el canal de Youtube!
xoxo
See you in the next post and in the Youtube channel!
xoxo
I don't know if you knew, but I'm a Hummus fan. I like eating it with sticks, toasts and even solo. I've also heard that is great with vegetables like carrots, will have to try it. And so, when I saw the recipe on a blog I couldn't resist to try it and it was great (though I left out some ingredients and it looked equally perfect). It's not a difficult recipe and all the ingredients are the most common and easy to find.
HUMMUS
INGREDIENTES / INGREDIENTS:
1 bote de garbanzos cocidos / 1 jar of cooked chickpeas
Zumo de medio limón (que no sea muy grande porque os quedará un poco ácido) / Juice of half lemon (which shouldn't be too big 'cause then it'll be too acid)
1 diente de ajo / 1 clove of garlic
1 cucharadita de comino / 1 tsp of cumin
Pizca de sal / Pinch of salt
1/2 vaso de agua (aunque yo con 1/4 tuve suficiente) / 1/2 cup of water (though I had enough with 1/4)
PREPARACION / PREPARATION:
- Verter los garbanzos en un colador, pasarlos por agua, escurrirlos y ponerlos en un bol bastante grande.
- Añadir el ajo, la sal, el comino y el zumo de limón y empezar a batir. Ir añadiendo agua poco a poco a medida que se va triturando la mezcla.
- La textura final debe ser bastante espesa, por lo que debemos ir con cuidado y no pasarnos con el agua. ¡LISTO!
- Pour the beans in a colander, pass water, drain and place in a rather large bowl.
- Add the garlic, salt, cumin and lemon juice and begin to beat. Go adding water gradually as it is grinding the mixture.
- The final texture should be quite thick, so we must be careful with the water. READY!
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¡Nos vemos en el próximo post y en el canal de Youtube!
xoxo
See you in the next post and in the Youtube channel!
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